Online Tekenen

Sneeuwpoppen kleurplaten

Sneeuwpoppen

Sneeuwmannen zijn leuk sculpturen die zijn gemaakt met de sneeuw op de grond opgebouwde. Deze tekens hebben een zeer beperkte leven omdat ze verdwijnen wanneer de sneeuw als gevolg van de stijgende temperaturen smelt. De bouw van sneeuwmannen is geweldig entertainment voor volwassenen en kinderen in de winter wanneer er een sneeuwval. De hoeveelheid geaccumuleerde sneeuw geeft min of meer de dimensie die onze sneeuwpop zal hebben.
Een sneeuwpop is begonnen met de vorming van een grote bal van sneeuw op de grond, de benen. Bovenop deze eerste bal is geplaatst andere kleinere simuleren het lichaam. Tot slot met een derde kleiner bal is gewoon de voltooiing van de basisstructuur van de sneeuwman, het hoofd. Als u wilt grote sneeuwpop maken wij stellen voor een houten stok hamer in de sneeuw om haar stabiliteit kan garanderen.
Wanneer het volume met sneeuw ballen voltooid is, begint het werk van de voltooiing van de sneeuwpop met andere elementen. In deze laatste fase is wanneer de mogelijkheden groter zijn en dit is waar uw verbeelding zal helpen u een unieke sneeuwpop maken. We raden u aan vergeet nooit om een foto met uw sneeuwpop maken omdat het verdwijnen zal wanneer de temperaturen stijgen en eventueel gaan u nooit een andere identieke sneeuwpop maken.
Voor de laatste fase van de bouw sneeuwpop kunt u alles gebruiken wat je bij de hand hebt en je ouders kunnen u om te gebruiken voor de sneeuwpop. Bijvoorbeeld, sommige takken voor armen en een aardappel of een wortel voor de neus. U kunt het jurk met gebruikte kleding zoals een stropdas, handschoenen en een oude hoed. Enkele platte stenen kunnen dienen als knoppen. Er zijn vele mogelijkheden om uw sneeuwpop aanpassen, laat uw verbeelding vliegen. Onder onze tekeningen kunt u sommige levend sneeuwmannen uit de wereld van fantasie.
Sneeuw is het fundamentele en essentiële materiaal voor sneeuwmannen bouw. De sneeuw is solide neerslag van ijskristallen die optreedt wanneer de temperaturen zijn laag. Volgens de weersomstandigheden gegroepeerd ijskristallen vormen sneeuwvlokken. De gevallen sneeuw wordt gestort op de grond en volgens de voorwaarden zal worden opgebouwd en verdicht onder zijn eigen gewicht. De dikte van geaccumuleerde sneeuw kan erg groot worden.