Online Tekenen

Religie kleurplaten

Religie

Sinds haar ontstaan, de ​​mensheid heeft vragen over het leven, de dood en het leven na de dood gevraagd. Op zoek naar antwoorden op deze vragen heeft geleid tot wat we nu noemen religie. Van hieruit ontstaat het concept van goddelijkheid, een hoger en bovennatuurlijke kracht voor het begrijpen van de realiteit van de wereld en het leven.
In de prehistorische grot werden schilderingen uitgevoerd met de overtuiging dat het zou helpen om een succesvolle jacht.
In sommige gemeenschappen bestaan ​​nog tovenaars of sjamanen, die teruggaat tot zeer oude religies, die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van rituelen om te communiceren met die in het hiernamaals en zelfs god.
Veel oude rijken waren polytheïstische religies met een hoofdsom godheid die ook vergoddelijkt de persoon die meestal aan de macht zoals de koning of keizer was.
Door de geschiedenis heen vele culturen en beschavingen hebben hun eigen relatie met het goddelijke en het heilige gecreëerd. We hebben veel religie thema kleurplaten.
Meer kleurboek