Online Tekenen

Kerststal kleurplaten

Kerststal

De kerststal is de vertegenwoordiging van de geboorte van Jezus die wordt gemaakt door de kerstvakantie seizoen. Deze traditie is wijdverspreid in veel landen en elk gebied heeft zijn eigen kenmerken en stijlen. De scène van de geboorte van Jezus Christus is ook vertegenwoordigd door veel beroemde kunstenaars in talloze kunstwerken door de geschiedenis heen.
Kerststallen met beeldjes van verschillende maten en materialen kunnen worden gevonden. Van kleine beeldjes van hout, gips, klei of keramiek tot levensgrote beelden gemaakt met deze of andere materialen. De essentiële en onmisbare karakter in een geboorte is het Christus kind binnen zijn geïmproviseerde wieg, de kribbe waar de dieren eten. Tekens als de Maagd Maria en Jozef, de engelen, de OS en de ezel, de ster, de drie wijze mannen en de kamelen, de herders en hun schapen ontbreken zelden en vele anderen de kerststal kunnen aanvullen.
Deze kerst representaties zijn gewend om uit te voeren in de huizen, kerken en andere openbare plaatsen. Afmetingen van de Manger scène en de beeldjes in overeenstemming is met de beschikbare ruimte. Sommige kerststallen zijn zeer groot en ze herschept een uitgestrekt gebied met inbegrip van steden, woestijn, bergen en rivieren. Aantal tekens worden verplaatst als voorschotten kalender van festiviteiten naderen naar het portaal waar Jezus geboren op kerstavond. De wijze mannen volgen de ster van Bethlehem die hen naar de Baby Jezus door de woestijn leidt.
In openbare ruimten, ze de neiging te worden zeer kleurrijke en spectaculaire representaties van de geboorte van Jezus Christus. De afmetingen van de cijfers en soms innovatieve montage stijl maken hen zeer aantrekkelijk voor kijkers. De traditie van aanschouw en bewonder openbare manger scènes is diep geworteld in sommige landen. Er is ook de traditie van kerststallen waar elk van de tekens en de dieren worden vertegenwoordigd door mensen en dieren, staan bekend als levende kerststallen. In sommige steden zijn ze vertegenwoordigd met de medewerking van een groot deel van de bevolking dat bootst de verschillende scènes van Kerstmis kribben in hun eigen huizen, straten en portalen.