Online Tekenen

Kerstengelen kleurplaten

Kerstengelen

Hier vindt u een groot assortiment van engelen voor kerstversiering. Spelen verschillende muziekinstrumenten, zoals een klok, een harp, een trompet of een viool van engelen zingen tot engelen. Door engelen sleeën, engelen met kaarsen en andere kerstversieringen. Naar de meest typische engeltjes op wolken en in een sterrenhemel. De figuur van de engel die wordt weergegeven in Kersttradities neigt te zijn van een kind met vleugels.
Engelen zijn spirituele of bovennatuurlijke wezens die, volgens sommige godsdiensten, God dienen en fungeren als Gods boodschappers en tussenpersonen tussen God en de mannen. De engel woord komt van het Latijnse woord angelus die is afgeleid van het Griekse woord angelos waarvan de betekenis boodschapper is. Ze zijn onsterfelijke wezens van absolute zuiverheid. Engelen worden meestal weergegeven als jonge perfecte menselijke wezens met gevederde vleugels op hun rug ondanks het feit dat onstoffelijke wezens. Andere tijden die hun vertegenwoordiging gewoon een halo of een lichtstraal is.
Volgens de christelijke traditie zijn er verschillende soorten engelachtige wezens volgens hun nabijheid of afgelegen ten aanzien van goddelijkheid. De meest populaire categorieën zijn als volgt hieronder. De engelen zou zijn de categorie van Gods verst en dichtst aan de mannen. De Aartsengelen zijn verantwoordelijk voor het aankondigen van de mysteries. De cherubijnen die kijken naar de troon van de heer. De Serafijnen die omringen de troon van God en vertegenwoordigen de goddelijke wijsheid.
Onderscheiden de beschermengelen, die verantwoordelijk voor elk van de individuen zijn onder de dichtstbijzijnde engelen aan menselijk zijn. De figuur van de engel wordt weergegeven in verschillende Bijbelse passages zoals Annunciation en geboorte van Jezus, jeugd, prediking en opstanding van Jezus. Volgens de Bijbel zijn er gevallen engelen, demonen, degenen die verdreven uit de hemel en leven in de hel werden.
Islamitische traditie gelooft ook in het bestaan van engelen en demonen. Terwijl de voormalige goed verlicht zijn, gevleugelde wezens die alleen zichtbaar is door de profeten. De seconden zijn kwaad en destructieve wezens.