Online Tekenen

Kerstboom kleurplaten

Kerstboom

Wanneer Kerstmis seizoen dichtbij in veel huizen rond de wereld kerstbomen is weergegeven. Kinderen en volwassenen genieten van versieren de boom met verschillende en uiteenlopende decoratieve elementen. Typische en traditionele kerstbomen zijn van de naaldbossen groep zoals sparren en dennen.
De decoraties gebruikt op kerstbomen zijn zeer gevarieerd. Het meest klassieke zijn Kerstmis ballen, sterren, linten, guirlandes en andere kleine beeldjes. Elektrische guirlandes gemaakt door kleine knipperende lichten zijn ook erg populair. Deze lichten zijn geïnspireerd door kaarsen die traditioneel als decoratie gebruikt werden. Aan de top van de boom vaak geplaatst een ster symboliseert de ster van Bethlehem.
Gezinnen die leven in huizen die tuin hebben versieren een spar of andere boom in de tuin. Degenen die in appartementen wonen hebben de neiging om te versieren kleine natuurlijke fir geplant in een pot. In de afgelopen jaren populair geworden kunstmatige kerstbomen gemaakt van kunststof. Deze bomen bestaan uit verschillende stukken die zijn geassembleerd voor Kerstmis en verwijderd wanneer vakantie zijn afgewerkt en in een vak de rest van het jaar opgeslagen.
Kerstbomen zijn ook, in de belangrijkste pleinen van vele steden en steden. Enorme sparren versierd met gekleurde lampen geven kleur en kerstsfeer in openbare ruimtes.
De traditie van kerstbomen heeft zijn antecedenten in de landen van Noord-Europa. In verschillende landen is bekend uit oude heidense tradities waarin een groenblijvende boom was versierd om te vieren de komst van de winter.
Het lijkt erop dat het was in Duitsland waar de eerste bomen werden versierd voor Kerstmis en vanaf daar deze traditie verspreid door Europa en later een groot deel van de wereld. De kerstboom is momenteel een van de internationaal meest bekende symbolen van de Kerst vakantieseizoen.
Hier vindt kinderen veel kleuren bladen van verschillende stijlen van kerstbomen en met gevarieerde decoraties.