Online Tekenen

Kerst sokken en laarzen kleurplaten

Kerst sokken en laarzen

De traditie van kerst sokken en Kerstmis laarzen heeft niet een duidelijk herkende oorsprong maar lijkt in vele legendes en volksverhalen van Kerstmis in de Midden- en Noord-Europa. Het lijkt erop dat afkomstig is van een Scandinavische traditie aan de god Odin gerelateerde en dat was aangepast aan Christendom net als vele anderen.
Het is de decoratieve sokken gebreid in wol met tekeningen van Kerstmis thema's en ingericht met een aantal accessoires zoals linten, bogen en jingle bells. De giften van Kerstmis worden binnen de grote laarzen die zijn gelaten voor dat doel, en ook binnen de sokken opknoping op de muur van de haarden in de huizen geplaatst. Sommige families hebben de traditie van opknoping van een sok voor elke één van haar leden als dus Santa Claus perfect ingedeeld giften kunnen verlaten.
De presenteert die in kerst sokken verschijnen neiging om snoep, muntstukken, kleine speelgoed en andere kleine geschenken. Op sommige plaatsen krijgen kinderen die zeer slecht gedrag hebben gehad tijdens het jaar alleen een stuk van steenkool in zijn sok. Het is een belangrijke en harde straf die alleen in de meest ernstige gevallen van kind wangedrag is opgelegd.
De sok is een kledingstuk dat betrekking heeft op de voet en een deel van het been onder de knie. De sok is het beschermen van de voet van schoeisel. De boot is een schoeisel van leder of van ander materiaal die betrekking hebben op de voet en een deel van het been. Het is zeer belangrijk op te merken dat Kerstsokken en laarzen moet zeer grote, veel groter dan dat we zijn gewend om te gebruiken. Het is de laarzen en sokken die opzettelijk zijn gemaakt met afmetingen geschikt voor de reuzen, op deze manier die wij garanderen kunnen dat alle giften past binnen.