Online Tekenen

Kerst kaarsen kleurplaten

Kerst kaarsen

Tijdens de kerstvakantie is seizoen een wijdverbreide traditie om licht kaarsen in huizen en kerken. Kerst kaarsen zijn meestal cilindrische, maar er zijn veel verschillende afmetingen en kleuren. We kunnen vinden uit lange en dikke kaarsen, korte en dik, lang en boete, tot de korte en dunne degenen. De combinatie van verscheidene verschillende kaarsen in dezelfde samenstelling geeft meestal zeer decoratieve resultaten. Kaarsen worden vaak gebruikt als kerstversiering, met name in de centerpieces samen met plant elementen en andere accessoires.
Kaarsen zijn een vaste brandstof staven, zoals paraffine, wax, of andere vette materialen met een wick binnen te ontsteken en licht geven. Vandaag kaarsen zijn momenteel vervaardigd met een oneindig aantal vormen, maar de meest voorkomende zijn de cilindrische. Kaarsen zijn meestal zetten in een container, speciaal ontworpen voor deze functie en die verzamelt wax of paraffine gesmolten Voorkom kleuring van het oppervlak waarover u de kaars geplaatst.
De laatste tijd de theelichtje kaarsen populair geworden in vele huizen en andere plaatsen. Er zijn kleine cirkelvormige kaarsen met een geschatte hoogte van een centimeter, die in hun eigen containers van aluminium of polycarbonaat komen. Deze kaarsen komen in vele kleuren en zelfs kunnen met aroma's. Hoewel hun gemeenschappelijke toepassingen anderen zijn, met hen kunnen ook creatieve decoraties worden gemaakt voor Kerstmis. Bijvoorbeeld, kunt u verschillende kerst iconen met deze kleine kaarsen tekenen.
In onze tekeningen van Kerst kaarsen vindt u vele ideeën voor het gebruik van kaarsen als onderdeel van de kerstversiering. De symboliek van een verlichte kaars lijkt bijna in alle culturen en religies. Hun betekenissen kunnen afwijken. Kaarsen en fakkels zijn gebruikt en worden nog steeds gebruikt in veel rituelen sinds de oudheid. De aantrekkingskracht van de mens door het licht en het vuur is oud, universele en door de geschiedenis heen heeft gehandhaafd.